Malling & Schmidt

Styling og indretning for erhverv

Rikke Malling har i en lang årrække løst indretnings- og stylingsopgaver for både større og mindre virksomheder. Hun løser opgaver inden for styling af showrooms, restauranter, hoteller, butikker og vinduesdekoration.

Med mange års erfaring fra restaurationsbranchen har vi et indgående kendskab til den daglige drift og gang i en restaurant. Vi kender derfor til alle de praktiske udfordringer og ved, hvilke hensyn der skal tages, for at leve op til de indretningsmæssige krav. 

Skal du have lavet indretning til nyopstartet hotel eller restaurant, hjælper vi derfor gerne med at skabe de visuelle rammer, der passer til netop din virksomhed og historie. Trænger din restaurant blot til en opdatering eller et nyt visuelt udtryk, hjælper vi gerne med flytte rundt og foreslår konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Kunsten kan evt. være at genbruge elementer i den eksisterende indretning på en ny måde.

Rikke Malling, der har en baggrund som designer, stylist, restaurantejer og er uddannet tjener. I 2005 åbnede hun og hendes mand, Thorsten Schmidt, gourmetrestauranten Malling & Schmidt, som de drev i et årti. I 2007 udvidede de og åbnende endnu en restaurant, Nordisk Spisehus.


KOM VIDERE MED JERES VIRKSOMHEDSINDRETNINIG

Kontakt Rikke Malling

mail: info@malling-living.dk eller ring på + 45 29761739


Butiksindretning og visuel optimering af butik/ restaurant

Ønsker du at booste dit salg og skabe øget kundetrafik, spiller butikkens/ restaurantens visuelle udtryk en meget betydningsfuld rolle. Med et ønske om at give dine kunder den allerbedste købsoplevelse, hjælper vi med at justere på alle de visuelle parametre, som får jeres butik til at fremstå skarp og attraktiv.

Det første dine kunder møder, når de er på vej ind i din butik, er dine vinduer. Man må derfor aldrig undervurdere, hvor vigtig en flot og indbydende vinduesdekoration kan være. Det kan være en meget effektiv måde at skabe positiv opmærksomhed omkring din butik, selv når du holder lukket.

Hos MALLING LIVING hjælper vi gerne med at implementere en synlig rød tråd eller tema i din butik og dine vinduer, så dit brand og dine værdier fremstår letgenkendelige for dine kunder - og giver dem lyst til at komme igen og igen.