forside_R8A7542_tegnet_m.jpg

MALLING & SCHMIDT
 – HISTORIEN BAG ET AF LANDETS MEST BANEBRYDENDE KØKKENER

  "Tilblivelse" en eksklusiv 400 siders coffee table book

Siden åbningen af gourmetrestauranten Malling & Schmidt i 2005 har værtsparret Rikke Malling og Thorsten Schmidt gjort deres for at sætte Aarhus på det gastro- nomiske verdenskort. Gennem deres mad formidler de regionen på fornemmeste vis, og det har bl.a. fået anmeldere til at udråbe Thorsten til Aarhus’ svar på Heston Blumenthal fra The Fat Duck og Rene Redzepi fra Noma.

Der er tale om en stor coffee table book, der i indhold og udstyr er ligeså spektakulær som restaurantens gastronomi. Bogen skildrer parrets historie i billeder og ord, og som læser kommer man helt tæt på inspirationen, passionen, arbejdspresset og selvfølgelig den regi- on, som parret formidler gennem deres mad.

”Tilblivelse” er ikke en kogebog i traditionel for- stand, da den ikke kredser om opskrifter. Til gengæld rummer den noget, der er langt mere interessant: Den kortlægger den tankegang, der har skabt et af verdens mest innovative køkkener.

Bogens godt 400 sider er spækket med smuk- ke billeder fotograferet af nogle af landets fremmeste fotografer på området: blandt an- dre Claes Bech-Poulsen, Henrik Bjerre, Søren Gammelmark og Casper Tybjerg.

Der er på alle måder tale om en smuk, inspirerende bog, der selvfølgelig taler til dem, der ønsker at blive klogere på gastronomien, men den taler i høj grad også til dem, der ønsker at blive klogere i al almindelighed.

Bogen udkommer i begrænset oplag på dansk.
Titel: Malling Schmidt – Tilblivelse

Omfang: 384 sider (27 x 32 cm)
ISBN: 978-87-92559-22-7